Професійне свято День працівників освіти

Педагог... Скільки, добра, мудрості і щастя в цьому слові! Освітян можна назвати другими батьками, адже свою безмежну любов, великодушність та людяність кожен щиро дарує дітям. Як маленька квіточка тягнеться до сонця і тепла, так і дитина потребує уваги, піклування, ніжності та турботи. Педагог плекає у своїх вихованців найкращі та найщиріші почуття, засіває благодатну ниву добірним зерном аби щедро колосились дитячі таланти, здібності, уміння та навички.

Своїми чудовими таночками, піснями, віршами приємно порадували діти з нашого дошкільного навчального закладу (вихованці старшої групи "Ягідка") разом із музичним керівником Первишовою О.М. педагогічних працівників Білоцерківського інституту економіки та управління. Дошкільнята подарували освітянам щасливі хвилини спілкування, тепло своїх сердець, ніжні почуття та радісний настрій.

Заключні слова-вітання для працівників інституту прозвучали із вуст вихователя-методиста дошкільного закладу Дігтяр З.І.

Із словами подяки до малят та педагогів звернувся ректор інституту Юхименко П.І. Петро Іванович подарував малятам солодощі в знак подяки за їх чудові вітання в честь професійного свята Дня працівників освіти.

/Files/images/DSC_0035 (2).JPG/Files/images/DSC_0039.JPG/Files/images/DSC_0043-1.JPG/Files/images/DSC_0045-1.JPG/Files/images/DSC_0051.JPG/Files/images/DSC_0031.JPG/Files/images/DSC_0053.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.