15-річчя заснування Білоцерківського інституту економіки та управління Університету "Україна"

30 серпня 2013 року в Будинку органної та камерної музики відбулися урочистості з нагоди 15-річчя заснування Білоцерківського інституту економіки та управління Університету "Україна". Багато теплих слів було сказано про постійних гостей свята - вихованців ДНЗ № 6 "Зіронька". З дитячими піснями, віршами та танцями викладачі поринають у світ дитинства, тому що постійно спілкуються та навчають більш старших дітей - студентів, саме тому дивлячись на талановитих вихованців "Зіроньки" очі педагогів наповнюються радістю, любов'ю та великою вдячністю за отримані позитивні емоції.

Зі словами подяки до колективу ДНЗ №6 "Зіронька" звернувся ректор інституту Юхименко П.І. По закінченню виступу ректор вручив подяки Дігтяр З.І та Первишовій О. М за плідну співпрацю з колективом БІЕУ.

З щирими, теплими привітаннями з нагоди 15-річчя заснування інституту до колективу та студентів звернулась вихователь-методист ДНЗ № 6 "Зіронька" Дігтяр З.І, яка побажала всім міцного здоров'я, родинного затишку та благополуччя, а на педагогічній ниві творчих успіхів, досягнень і творчих злетів.

/Files/images/img272.jpg

/Files/images/100_0937.JPG

/Files/images/100_0921.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.