З Новим роком!!!

Шановні батьки!

/Files/images/kurisumasu.jpg

Добігає кінця іще один рік. Попереду – святкова пора з улюбленим Новим роком та Різдвом, яких усі очікують з нетерпінням. У серцях кожного – передчуття дива, надія на здійснення заповітних бажань.

Колектив дошкільного навчального закладу №6 "Зіронька" вітає усіх батьків із новорічними та Різдвяними святами! Бажаємо щоб у новому 2016 році усім жилося краще, щоб полишили вас усі негаразди, щоб наступний рік приніс вам гарні новини, бажання і віру у те, що завтра буде краще, ніж було учора. Нехай усі ці бажання і сподівання здійсняться. Адже нічого незвичайного в цьому немає, бо реалізація бажань залежить від нас самих. А тим, що ви, батьки, у нас небайдужі, цікаві, творчі, нікого не здивуєш. І що частіше спілкуємося з вами, батьками наших вихованців, то більше в цьому переконуємося.

Наш колектив з великою любов'ю та повагою ставиться до кожного з вас, наші любі батьки, до ваших-наших діточок. Ви високо оцінили наш навчальний заклад, віддавши на виховання своїх діток у нинішній непростий час. Для нас це – не лише висока оцінка попередніх наших досягнень, а й значний аванс, величезна відповідальність перед вами, батьками. Дякуємо вам за довіру! Обіцяємо і надалі приємно дивувати вас.

Залишайтеся з нами, шановні батьки! Сили вам, оптимізму, натхнення, успіхів і нових звершень! Нехай новий рік буде для вас щедрим на добро, здоров'я, радість!

З повагою колектив дошкільного навчального закладу

/Files/images/1_veresnya/ae09ae67a4b5.gif

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.