Випускний бал!!!

В затишному буянні трав та квітів красується на нашій землі місяць травень. Духмяні запахи та яскраві кольори приваблюють, милують очі своєю незрівняною красою та чарівністю.

І саме в цю благодатну пору 22 травня та 26 травня у ДНЗ № 6 "Зіронька" відбулись випускні святков ранки у групах "Пролісок" та "Волошка".

/Files/images/21052015/DSC_2023.JPG/Files/images/21052015/DSC_0198.JPG

Красиві та ніжні дівчатка полонили присутніх граціозністю, стрункістю, витонченістю. А хлопчики - то справжні лицарі: елегантні, мужні, доброзичливі. Кожна дитина на святі - неповторна і по своєму цікава та приваблива з радістю та захопленням дошкільнята співали пісні, танцювали таночки, розповідали вірші. Звичайно, випускний бал - це свято і веселе, бо на дітвору чекає нове і невідоме шкільне життя з новими друзями та пригодами, і сумне, адже розлучатися з садочком, друзями, іграшками завжди сумно.

На святі діти разом з батьками доторкнулися до глибини родинних відносин, адже участь у дійстві брали також дідусі і бабусі. Малята в зачаруванні та милуванні дивилися, як співають, танцюють, розказують вірші їхні найрідніщі люди.

/Files/images/21052015/DSC_2043.JPG/Files/images/21052015/DSC_0227.JPG

Таки хвилини зазвичай зворушливі та задушевні, адже малята з гордістю та пошаною сприймали виступи від яких линули любов, добро, краса, радість, ніжність і тепло.

Цікавим також був музичний номер татусів, коли вони в оркестрі грали на ложках. Гості активно підтримували їх, гучно аплодували та веселились.

/Files/images/21052015/DSC_0436.JPG/Files/images/21052015/DSC_2225.JPG

Не менш захоплюючим був виступ матусь, які весело, красиво, ніжно виконали пісню та таночок для своїх дітей, вкладаючи ентузіазм, мелодійність, акторські здібності.

Та найбільшу насолоду всі присутні в залі отримали від дітей, які рясно сяяли своїми яскравими талантами що спонукали батьків до щасливих сліз, гучних аплодисментів, незабутніх вражень і спогадів.

Тож хочеться всім дітлахам побажати світла, добра, радості, любові на їхній життєвій дорозі, яку освічуватиме лише щаслива зоря.

/Files/images/21052015/VipTalisman2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.