"Тиждень безпеки дитини"

Дошкільники – особливий народ у країні дитинства. Вони допитливі і безстрашні, мають невеликий життєвий досвід щодо безпеки життєдіяльності, шкідливих зовнішніх впливів. Ми, дорослі, маємо шукати ефективні шляхи до дитячої свідомості, щоби спонукати їх замислитися над власними вчинками, формувати у малечі свідоме розуміння наслідків необачної поведінки, як особистої, так і оточуючих.

З метою належного виконання вимог Базового компоненту дошкільної освіти України щодо питань безпеки життєдіяльності дошкільнят, у ДНЗ № 6 «Зіронька» з 18 – 22 травня відбувся «Тиждень безпеки дитини.»

Педагоги використали такі форми роботи як: бесіди, екскурсії, спостереження, перегляд ілюстрацій, моделювання ситуацій, ігри, розваги….

Вихователі підібрали такий підхід до кожної дитини , щоб спонукати вихованців самостійно шукати вихід з непростих ситуацій, приймати виважені, продумані рішення.

Навчаючи дітей безпечній поведінці, важливо не зламати їхньої природньої допитливості та зацікавленості оточуючим світом, а з чуйністю і любов’ю виховувати бажання любити цей прекрасний і чудовий світ, берегти його і дбати про своє життя у ньому.

/Files/images/21052015/SAM_1560.JPG/Files/images/21052015/SAM_1568.JPG/Files/images/21052015/SAM_1575.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.