"Друзі теплого літечка"

З 14 травня по 15 травня 2015 року в дошкіільному навчальному закладі пройшла виставка спільних робіт-малюнків, поробків дітей, батьків, вихователів на тему "Друзі теплого літечка"

Уссурийская родительская ассоциация * Просмотр темы - Конкурс "Вот оно какое, наше лето!

Зміна пір року вносить різноманітність в наше життя і служить джерелом творчого натхнення. Літо - особлива пора.
Це найкращий час для виготовлення разом із дітьми виробів з натуральнихматеріалів.
Ця виставка радувала нас яскравими теплими фарбами, дала заряд бадьорості і гарного настрою.
Діти, їх батьки з великим задоволенням представили свої роботи: різноманітні вироби, які вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю.
Різноманітність мистецьких жанрів та різноплановість дитячих робіт притягувала погляд відвідувачів виставки. Народні та сучасні мотиви української вишивки, в’язані вироби, вироби з природного матеріалу, аплікації та м’які іграшки не залишили байдужими жодного глядача.
Всі експонати вистави неповторні і мають свою естетичну цінність. Подібні заходи сприяють об'єднанню зусиль школи і сім'ї у вихованні та розвитку дітей, створення умов для підвищення педагогічної культури батьків, розвитку дитячої та сімейної творчості!

/Files/images/21052015/SAM_1759.JPG/Files/images/21052015/SAM_1797.JPG/Files/images/21052015/SAM_1780.JPG/Files/images/21052015/SAM_1781.JPG

Велике спасибі всім за активну участь та творчість!

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.