Новорічні ранки в дошкільному навчальному закладі

Всі ми: і дорослі, і діти з нетерпінням чекаємо на прихід зими, щоби побавитись снігом, покататись на санчатах, зустрітися із казкою, де добрі, веселі, чесні герої завжди перемагають зло, а чарівний Дідусь Мороз із Снігуронькою привітають солодкими подарунками.

Такою визначною подією: яскравою,світлою, доброю, урочистою стали Новорічні ранки, які пройшли у музичній залі дошкільного навчального закладу з 25 грудня по 28 грудня 2012 року.

Кожне свято перетворилося в казкове музично-театральне дійство, в якому брали участь і діти, і дорослі. Новорічні ранки були насичені різноманітним музично-пісенним, художньо-мовним, ігровим матеріалом, цікавими та оригінальними розробками педагогічного колективу дошкільного закладу, які спрямовані на емоційно-естетичний розвиток дітей, формування культури становлення особистості. Вони стали справжньою кульмінацією в ряду зимових свят.

Вихованці радували педагогів і своїх рідних власними музично-естетичними виступами. Для кожного маленького актора знайшлася своя роль, в якій найкраще розкрилася індивідуальність дитини, її творчі здібності. А в нагороду за виступ - теплі аплодисменти дорогих гостей, несподівалі сюрпризи від казкових героїв і, безумовно, найбажаніша зустріч із Дідом Морозом!.

Новорічні ранки принесли нашим малятам, їхнім батькам і педагогам багато святкових переживань і радісних почуттів.

/Files/images/DSC_0062.JPG

/Files/images/DSC_0076.JPG/Files/images/DSC_0092.JPG/Files/images/DSC_0078.JPG/Files/images/DSC_0014.JPG/Files/images/DSC_0065.JPG/Files/images/DSC_0084.JPG/Files/images/DSC_1890.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 78

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.