День відкритих дверей!

З 27 листопада по 29 листопада 2013 року в дошкільному навчальному закладі пройшли Дні відкритих дверей.

Метою даного заходу було:

- всебічний і гармонійний розвиток особистості;

- рівень знань, умінь і навичок дітей відповідно до вимог програми розвитку дитини дошкільного віку "Українське дошкілля" та програми розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт" за І квартал.

Гостями та учасниками Дня відкритих дверей були мами і тата, бабусі і дідусі. Дорослі з великим захопленням, цікавістю спостерігали за роботою своїх малят в процесі комплексних занять у розв'язанні різноманітних дидактичних завдань, дидактичних вправ, а потім і самі були залучені до роботи з дітьми по виконанню "логічних" перешкод, які зустрічались на шляху до поставленої мети (похід до Королеви Математики, зустріч із Мудрою Совою, із їжачком- хитрячком....).

В кінці кожного заняття відбулася тепла розмова між адміністрацією дошкільного закладу та батьками.

Завідувач дошкільного закладу висловила найщиріші слова вдячності батькам за їх підтримку, взаєморозуміння та допомогу дошкільному закладу.

Вихователь-методист проаналізувала хід проведених занять та окреслила батькам основні показники компетентності дитини відповідно до діючих програм. Батьки в свою чергу висловили слова-подяки вихователям та адміністрації дошкільного закладу за систематичну, плідну роботу з їхніми дітьми.

/Files/images/osn/DSC_0247.JPG/Files/images/DSC_0185.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0188.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0192.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0201.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0206.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0207.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0214.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0215.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0221.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0228.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0237.JPG/Files/images/osn/DSC_0241.JPG/Files/images/vipusk/DSC_0245.JPG/Files/images/osn/DSC_0243.JPG/Files/images/osn/DSC_0244.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.