Вітання Святого Миколая!!!

Він ходить від хати до хати,

Питається мами і тата:

Чи є у вас чемна дитина,

Дівчатко мале чи хлопчина?

Для кожного має в торбинці

Найкращі у світі гостинці.

А хто без кінця бешкетує,

Тим чортик лиш різки дарує.

"По Вкраїні з краю в край ходить святий Миколай" - ці гучні слова дзвінко залунали 18 грудня в ДНЗ № 6 "Зіронька". Дітвора всього садочка сприйняла їх з радістю, надією та сподіваннями на добро, любов, прихильність від святого Миколая. Адже кожна дитина з нетерпінням очікує на подарунок від доброго чарівника, казкові та приємні хвилини зустрічі з чимось приємним, таємничим, загадковим.

/Files/images/1_veresnya/rasskazy-pro-novyj-god-dlja-detej_1.jpg

І ось дошкільнята старшої групи "Вишенька" подарвали кожному малюкові веселий настрій, добрі побажання та незвичайне казкове дійство. Малюки із увагою та захопленням вслухались у ніжні та щирі слова віршів та пісень, аплодуючи та підтримуючи своїх друзів.

/Files/images/1_veresnya/rId13.jpg

А в кінці свята до дітей завітав Миколай та з любовю та теплотою привітав всіх дітей зі святом, побажав їм бути добрими, чесними, розумними, а ще шанувати свою родину та віддано любити свій рідний край та милу Україну.

/Files/images/svyato_mikolaya/Изображение 046.jpg/Files/images/svyato_mikolaya/Изображение 056.jpg/Files/images/svyato_mikolaya/Изображение 069.jpg/Files/images/svyato_mikolaya/Изображение 061.jpg/Files/images/svyato_mikolaya/Изображение 083.jpg/Files/images/svyato_mikolaya/Изображение 085.jpg/Files/images/svyato_mikolaya/Изображение 089.jpg/Files/images/svyato_mikolaya/Изображение 096.jpg/Files/images/svyato_mikolaya/Изображение 114.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.